Friday 16 April 2021

ΠΥΛΩΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ KAI H AΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...!

 Αρχική σελίδαΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗΠΥΛΩΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ KAI H AΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...!

ΠΥΛΩΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ KAI H AΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...!

Κατηγορούμενοι» ακόμη και για εμφάνιση λευχαιμίας σε παιδιά που ζουν σε απόσταση 200 μέτρων, είναι- σύμφωνα με τελευταίες επιστημονικές μελέτες - οι πυλώνες υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ.


Δεκάδες πυλώνες ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ
ΤΑΣΗΣ της ΔΕΗ βρίσκονται πάνω 
από τα κεφάλια χιλιάδων ΑΝΘΡΩΠΩΝ...


Oι ειδικοί από την πλευρά τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου υποστηρίζοντας ότι τα ισχύοντα όρια είναι 250 φορές μεγαλύτερα από εκείνα που προτείνουν- ορισμένες τουλάχιστον- επιστημονικές έρευνες.

Δεκάδες πυλώνες της ΔΕΗ βρίσκονται πάνω από τα κεφάλια χιλιάδων κατοίκων της Δυτικής Αθήνας. Κολυμβητήρια, παιδικές χαρές, σχολεία ακόμη και κέντρα βρεφών είναι ορισμένοι μόνο από τους δημόσιους χώρους, σε περιοχές όπως το Ίλιον, οι Άγιοι Ανάργυροι και η Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι απέχουν ελάχιστα μέτρα από πυλώνες...


SΟS ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Yποστηρίζουν ότι τα ισχύοντα όρια είναι 250 φορές μεγαλύτερα από εκείνα που προτείνουν πολλές επιστημονικές έρευνες

Στο κέντρο βρεφών «Μητέρα» στο Ίλιον: εναέριοι αγωγοί μεταφοράς ρεύματος υπερυψηλής τάσης και υπαίθριες εγκαταστάσεις μετασχηματιστών μεγάλης επιφάνειας εφάπτονται στο ίδρυμα. Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής δεν κρύβουν την ανησυχία τους.

«Έχουμε θέσει επανειλημμένα στους υπευθύνους του Δήμου Αγίων Αναργύρων το πρόβλημα με τους πυλώνες, αλλά μας έχουν διαβεβαιώσει ότι έγιναν μετρήσεις και έδειξαν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα» λέει στα «ΝΕΑ» η κ. Ευαγγελία Ορφανού, εργαζόμενη στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία στεγάζεται σε απόσταση μικρότερη των δέκα μέτρων από πυλώνες της ΔΕΗ.

Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και το κολυμβητήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων, όπου γυμνάζονται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά. Στην πλατεία της περιοχής Νησίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, πολλά παιδιά σκαρφαλώνουν στον πυλώνα που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πλατείας. «Ακούμε διάφορα, αλλά δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Προσπαθώ να μην έρχομαι συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά δεν υπάρχει άλλη πλατεία κοντά στο σπίτι για να παίξει η κόρη μου» λέει στα «ΝΕΑ» η κ. Βασιλική Τσαγκάρη.

Μαγνητικά πεδία

Η Διεθνής Επιτροπή Προστασίας από τη Μη Ιοντίζουσα Ακτινοβολία (ΙΝCΙRΡ), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WΗΟ) και τη Διεθνή Επιτροπή Προστασίας από την Ακτινοβολία (ΙRΡΑ), έχουν προτείνει από το 1998 ως όριο αποδεκτής έκθεσης του πληθυσμού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα 1.000 mGauss (μιλιγκάους). Ωστόσο, όπως σημειώνει ο κ. Λουκάς Μαργαρίτης, καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και Ραδιοβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, «πρόσφατες έρευνες ενοχοποιούν μαγνητικά πεδία ακόμα και στο επίπεδο των 4 mG». Δηλαδή η τιμή που προτείνει η επιστημονική κοινότητα είναι 250 φορές κάτω από τα ισχύοντα όρια. «Οι μετρήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει ξεπερνούν κατά πολύ τα προτεινόμενα νέα όρια αποδεκτής έκθεσης στην ακτινοβολία», συμπληρώνει η κ. Αγγελική Κατσαρού βιολόγος- ερευνήτρια.

Σε μετρήσεις της έντασης του μαγνητικού πεδίου που πραγματοποίησε ερευνητική ομάδα του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών σε κατοικίες και σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται κοντά σε πυλώνες υψηλής και υπερυψηλής τάσης, καθώς και σε υποσταθμούς της ΔΕΗ, καταγράφηκαν τιμές 10- 20 mG, μέσα σε σχολικά συγκροτήματα και κοντά στα 50 mG σε αυλές πολυκατοικιών.

Να υπογειοποιηθούν τα καλώδια

«ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ σε κουνέλια έχει φανεί ότι η έκθεσή τους σε πεδία υψηλής έντασης και συχνότητας 60 Ηz πριν και μετά τη γέννησή τους προκάλεσε ανωμαλίες στον εγκέφαλο. Οι ίδιες συνθήκες διπλασίασαν τον αριθμό ανώμαλων εμβρύων σε ινδικά χοιρίδια.

Όσον αφορά τον άνθρωπο, φαίνεται να υπάρχει συσχέτιση με την εμφάνιση καρκίνου (λευχαιμίας) και σε παιδιά που ζουν κοντά σε πυλώνες ηλεκτρικού ρεύματος υπερυψηλής τάσης», σημειώνει ο κ. Μαργαρίτης. 

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία έδειξε ότι ο- μόνο στατιστικά αποδεδειγμένος- κίνδυνος υφίσταται ακόμη και σε απόσταση ώς 600 μέτρα από τον πυλώνα, σε απόσταση δηλαδή όπου τα μαγνητικά πεδία είναι τελείως εξασθενημένα. «Η έρευνα δείχνει, παράλληλα, ότι τα παιδιά που ζουν σε απόσταση 200 μέτρων από πυλώνες ηλεκτρικού ρεύματος έχουν 70% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν λευχαιμία σε σχέση με παιδιά που ζουν αλλού. Επίσης, τα παιδιά που ζουν σε απόσταση από 200 έως 600 μέτρα από τους πυλώνες έχουν 23% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν την ασθένεια» λέει ο κ. Μαργαρίτης.

Δεν είναι όμως μόνο τα παιδιά που επηρεάζονται. Πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι ενήλικοι που ζούσαν τα πρώτα 5 χρόνια της ζωής τους σε απόσταση μέχρι 300 μέτρων από αγωγούς μεταφοράς υπερυψηλής τάσης είχαν κατά 1,3 φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο σε σχέση με αυτούς που ζούσαν σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 μέτρων. Το γενικό συμπέρασμα, όπως σημειώνουν ο κ. Μαργαρίτης και η κ. Κατσαρού, είναι ότι κάτω από γραμμές υψηλής τάσης της ΔΕΗ και δίπλα τους, μέχρι την απόσταση των περίπου 30 μέτρων, η έκθεση υπερβαίνει ή πλησιάζει πολύ τα όρια επικινδυνότητας, ενώ ασφαλής μπορεί να θεωρηθεί απόσταση 200 μέτρων. 

Σύμφωνα με τον καθηγητή, «τη λύση μπορεί να δώσει η Πολιτεία με εκ νέου διαμόρφωση του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και μέριμνα ώστε να μην περνούν καλώδια πάνω από κατοικίες και σχολεία. 
Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι ουτοπικό, καθώς θα απαιτούνταν πολύ μεγάλα οικονομικά ποσά. 
Μια καλή λύση θα ήταν η υπογειοποίηση των καλωδίων, αλλά με πολύ προσεκτικό σχεδιασμό».


Λειτουργικά κέρδη 457,3 εκατ. για τη ΔΕΗ το α΄ εξάμηνο του έτους (2020)



Αυξημένα λειτουργικά κέρδη κατέγραψε η ΔΕΗ στο πρώτο εξάμηνο του έτους, αποτέλεσμα των χαμηλών τιμών φυσικού αερίου και της οριακής τιμής συστήματος αλλά και της μείωσης της παραγωγής του λιγνίτη κατά 47,8%. Η εταιρεία ανακοίνωσε επαναλαμβανόμενο EBITDA α΄ εξαμήνου του 2020 ύψους 457,3 εκατ. ευρώ από 9,3 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο του 2019 και κέρδη προ φόρων 51,2 εκατ. ευρώ από ζημίες ύψους 318,4. Τα καθαρά κέρδη έφτασαν στα 29,3 εκατ. ευρώ από ζημίες 274,8 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο του 2019.

Στο β΄ τρίμηνο του έτους το επαναλαμβανόμενο EBITDA διαμορφώθηκε στα 275,3 εκατ. ευρώ από 75,6 εκατ. ευρώ το β΄ τρίμηνο του 2019. Το α΄ εξάμηνο ωστόσο ο κύκλος εργασιών της εταιρείας μειώθηκε κατά 2,4% (2.249,6 εκατ. από  2.305,2), λόγω του μειωμένου όγκου πωλήσεων κατά 15,5% ως συνέπεια της απώλειας μεριδίου αγοράς και της πτώσης της ζήτησης.

Ακόμη μεγαλύτερη μείωση της τάξης του 11,7% σημείωσε το β΄ τρίμηνο του έτους (755,4 εκατ. από 1.091,4). Η μείωση του β΄ τριμήνου αποτυπώνει τις επιπτώσεις της COVID-19 στη ζήτηση, η οποία υποχώρησε σε ποσοστό 12,7%. Τα μερίδια της επιχείρησης στη χονδρική και τη λιανική αγορά υποχώρησαν περαιτέρω στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Συγκεκριμένα, το μέσο μερίδιο της ΔΕΗ στη λιανική αγορά μειώθηκε στο 69,9% από 77% το α΄ εξάμηνο του 2019 και το μέσο μερίδιο στην παραγωγή (συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγών από την εταιρεία) περιορίστηκε στο 36,8% από 46,9%, λόγω της χαμηλότερης παραγωγής θερμικών και υδροηλεκτρικών μονάδων.

Η λιγνιτική παραγωγή μειώθηκε κατά 47,8%, κυρίως λόγω χαμηλότερων τιμών φυσικού αερίου και υψηλότερων τιμών CO2 που καθιστούν τις λιγνιτικές μονάδες λιγότερο ανταγωνιστικές. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η μείωση της λιγνιτικής παραγωγής το β΄ τρίμηνο του έτους που έφτασε στο 69,5%. Η παραγωγή από μονάδες φυσικού αερίου μειώθηκε στο α΄ εξάμηνο κατά 15,4% και των υδροηλεκτρικών μονάδων κατά 18,2%.

Τα EBITDA της εταιρείας του α΄ εξαμήνου ενισχύθηκαν από την επιστροφή 44,8 εκατ. ευρώ αναθεώρησης του κόστους φυσικού αερίου της ΔΕΠΑ από την Botas για τα έτη 2012-2019 με απόφαση διαιτητικού δικαστηρίου, ενώ επηρεάστηκαν αρνητικά από την πρόβλεψη για αποζημιώσεις προσωπικού ύψους 16,3 εκατ. ευρώ.

Τα EBITDA σε επαναλαμβανόμενη βάση, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ στη σχετική ανακοίνωσή της, επηρεάστηκαν θετικά από τη χαμηλότερη οριακή τιμή συστήματος, τη μείωση των τιμών φυσικού αερίου καθώς και τον χαμηλότερο όγκο εκπομπών CO2, λόγω μείωσης της λιγνιτικής παραγωγής. Οι δαπάνες για υγρά καύσιμα, φυσικό αέριο, στερεά καύσιμα τρίτων, CO2 και αγορών ηλεκτρικής ενέργειας μειώθηκαν στο α΄ εξάμηνο του έτους κατά 561,3 εκατ. ευρώ (-33,7%) σε σχέση με το αντίστοιχο του 2019. Η ΟΤΣ υποχώρησε το α΄ εξάμηνο του 2019, σε 41,37 ευρώ η μεγαβατώρα από 66,75 ευρώ η μεγαβατώρα περιορίζοντας τις δαπάνες της ΔΕΗ για αγορές από τρίτους κατά 260,2 εκατ. ευρώ.

Σημαντικά μειωμένες είναι πάντως το α΄ εξάμηνο του έτους και οι δαπάνες για επενδύσεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν σε 160,6 εκατ. ευρώ έναντι 378 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο του 2019. Αντιθέτως μειωμένη κατά 45,1 εκατ. ευρώ είναι η δαπάνη μισθοδοσίας, η οποία οφείλεται κυρίως στη μείωση του προσωπικού κατά 1.229 άτομα. 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα εξαμήνου ο επικεφαλής της εταιρείας Γιώργος Στάσσης εκτίμησε ότι στο σύνολο του έτους η λειτουργική κερδοφορία θα φτάσει στα 850-900 εκατ. ευρώ. «Για απτή απόδειξη όχι μόνο της προόδου της ΔΕΗ, αλλά και της συντονισμένης προσπάθειας που καταβλήθηκε γι’ αυτό στους τελευταίους 12 μήνες», έκανε λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ

ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ  ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΤΕΤΑΙ...?

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ  ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ...?

ΠΥΛΩΝΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ...?

ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ...ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ...?



Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΟΣ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

 
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.


 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ

ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Η ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΚΑΘΕ ΤΙ  ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΤΗΝ  ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ

 



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...




ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΠΗΓΗ https://esyzakynthion.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment